Hopp til innhold

PRINCE2® Foundation + Practitioner

Ledelse

Kurspakken inkluderer:

 • Interaktivt norsk PRINCE2 Foundation+ Practitioner 6th edition nettkurs
 • Sertifiseringsavgift til PRINCE2 Foundation og Practitioner
 • Sertifiseringsgaranti: Består du ikke på første forsøk får du andre forsøk gratis.
 • Prøveeksamener
 • Tilgang til nettkurset i 12 måneder
 • Tilgang til eksamen i 12 måneder 
 • Tilgang til e-coach via online chat og e-post
 • 97% av alle deltakere består på første forsøk!

Bestill online med kort eller faktura for umiddelbar tilgang. Er dere en gruppe og ønsker dette kurset som et bedriftsinternt program? Ta gjerne kontakt med oss på support@cimple.no for mer informasjon.

kr 17.900

Om kurset

Du gjennomfører PRINCE2 kurs og eksamen 100% online, men du får også tilgang til en erfaren e-coach som støtter deg og kan svare på dine spørsmål underveis. Med oss kan du være trygg på at du består sertifiseringstesten første gang! Du får allikvel 2 forsøk på sertifisingstesten dersom du ikke skulle bestå første gang.

Etter gjennomført bestilling får du automatisk tilgang til PRINCE2 nettkurs og testeksamener. Når du er klar til å ta PRINCE2 eksamen tar du kontakt med oss.  Eksamen tar du også online når det passer deg. Du får all informasjon ved påmelding og den nødvendige støtte underveis til å bestå.

Du må bestå PRINCE2 Foundation eksamen før du kan ta Practitioner. Når du tar Practitioner eksamen vil du ha behov for PRINCE2 manualen «Ledelse av vellykkede prosjekter med PRINCE2®» (6th edition) da det er tillatt å ha denne med på eksamen. Du vil få informasjon om hvordan du kan bestille denne. Den er ikke med i kursprisen.

Det er også anbefalt at Foundation pensumet er friskt i minnet før du tar eksamen.

Innhold i kurset

Kurset gir en full innføring i PRINCE2-metodens tre deler:

 • 7 PRINCE2 prinsipper
  PRINCE2 bygger på 7 prinsipper. PRINCE2 er utviklet slik at det kan brukes på enhver type prosjekt, og det tas hensyn til prosjektets størrelse, organisasjon, geografi og kultur. Det er designet for å bidra til at et prosjekt skal lykkes, uten å belaste det med byråkrati. Temaene, prosessene og produktbeskrivelsene beskriver hva som skal gjøres, men som regel ikke hvordan.
 • 7 PRINCE2 temaer
  PRINCE2 omfatter syv temaer. PRINCE2-temaene beskriver aspekter ved prosjektledelsen som må håndteres fortløpende gjennom prosjektets livssyklus. Alle syv temaene må brukes i et prosjekt, men de må tilpasses prosjektets usikkerhet, størrelse, vesen og kompleksitet eller enkelhet.
 • 7 PRINCE2 prosesser
  PRINCE2 omfatter syv prosesser. PRINCE2 er en prosessbasert tilnærming til prosjektledelse. Det er syv prosesser i PRINCE2 som gir det settet med aktiviteter som kreves for å styre, lede og levere et prosjekt på en vellykket måte.

Sertifiseringer og eksamen

Du vil motta all informasjon knyttet til PRINCE2 eksamen etter bestilling. Du velger selv tidspunkt som passer for deg. Eksamen gjennomføres online og er tilgjengelig i 12 måneder etter kjøpsdato. 

 • Practitioner eksamen fordrer at du har bestått Foundation eksamen. Practitioner eksamen består av ulike spørsmålstyper som må besvares innenfor 2,5 timer. Du kan bruke PRINCE2 manualen som hjelpemiddel. Krav til bestått eksamen er 55% riktige svar. Eksamen kan gjennomføres online og krever internettilgang, lyd, mikrofon og web-kamera.

Gyldighet for sertifisering etter bestått eksamen

Sertifiseringen din er gyldig i 3 år etter at du har bestått eksamen. Du kan lese mer om dette og hvordan du kan opprettholde din sertifisering via PeopleCerts sider her.

 

Accredited  PRINCE2 Practitioner training is provided by Cimple AS, accredited by AXELOS Examination Institute.

Kontaktperson

Ta kontakt med oss om du har spørsmål eller bestill under og få umiddelbar tilgang.

Otto (1)

Otto Husby
Fagansvarlig PRINCE2
support@cimple.no

kr 17.900