Hopp til innhold

Vi bryr oss om din kompetanse

Vi er et dedikert team som jobber mot at du skal lykkes med dine prosjekter. Vi har over 15 års erfaring fra kursing og sertifisering i PRINCE2® Foundation og Practitioner. Vårt mål er at alle dine prosjekter lykkes.

Våre fageksperter

Våre fageksperter har lang erfaring med PRINCE2. De har med all sin erfaring satt sammen et 100% online PRINCE2 kursprogram.

Otto (1)

Otto Husby, Fagansvarlig

Vår fagansvarlig for PRINCE2 er Otto Husby. Han har lang bakgrunn som rådgiver, kursholder og foredragsholder i ledelse, prosjektledelse og prosjekteierstyring for virksomheter og akademia i Norge og internasjonalt. Han har også skrevet bøker om prosjektledelse. Otto var også en av gründerne i Metier på slutten av 90 tallet og sentral i utvikling og drift av Metier i 15 år. Otto er nå daglig leder i Cimple AS.

Otto tok PRINCE2 til Norge i 2008. Han har oversatt PRINCE2 til norsk, bøker og kursmateriell, og er nå «subject matter expert» for PRINCE2 norsk versjon på vegne av Axcelos/PeopleCert (UK) som er eier av PRINCE2 konseptet.

Otto har utviklet og innført prosjektmodeller basert på PRINCE2 i mange virksomheter i Norge, og ta gjerne kontakt om dere ønsker informasjon om hvordan PRINCE2 prosjektmodell og «god praksis» i prosjektledelse kan innføres i deres virksomhet.

Otto er e-coach når du gjennomfører et PRINCE2 løp hos oss. Han gir deg svar på alle spørsmål du har rundt PRINCE2.

Morten - portrait

Morten Omvik, Fagekspert

Morten Omvik har allsidig erfaring innen prosjektledelse, prosessledelse, it-tjenester, kursing og teknologi. Han underviser og lager kurs i prosjektledelse, både PRINCE2, smidig (LEAN) og PMI-basert. Morten har vært sentral i utvikling av PRINCE2 e-læringskurs, webinar og samlinger.

Han har over 25 års utøvende erfaring som prosjektleder og prosessledelse i store og små offentlige og private norske prosjekter, både på kunde- og leverandørsiden, bla. for Posten, Seadrill, Felleskjøpet og Vegdirektoratet. Han har også jobbet ti år i Oracle og fem år i Norconsult.

Morten er utdannet sivilingeniør, IT / kybernetikk, fra NTNU. Han er sertifisert Prince2 Practitioner og har Executive Education Certificate, Project Management fra SKEMA Business School.

Morten er e-coach når du gjennomfører et PRINCE2 løp hos oss. Han gir deg svar på alle spørsmål du har rundt PRINCE2.

Ta kontakt, vi svarer på dine spørsmål.

Har du spørsmål eller er usikker på noe angående PRINCE2? Ta kontakt med oss ved å sende mail til: support@cimple.no eller ring oss på +47 468 87 654 og vi vil svare på dine spørsmål.

Kundeservice